Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська галерея мистецтв

Середа, 11 березня 2020, 13:22

Возняк вражатиме Пінзеля тачкою з електропідігрівом лобового скла

Львівська галерея мистецтв

Львівська галерея мистецтв замовила авто за 596 тис грн з системою Start-Stop, системою розпізнавання дорожніх знаків та електропідігрівом лобового скла.

Львівська національна галерея мистецтв імені Б.Г. Возницького провела тендер у системі ProZorro на легковий автомобіль, які переможець тендеру має поставити до 1 квітня 2020 року.

Аукціон стартував 5 березня, участь у ньому взяли ТОВ "Велет Авто" та ТОВ "Автовінн", які запропонували надати авто за 596 000 грн і 599 500 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "Велет Авто", а очікувана вартість послуг становила 599 500 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має надати Львівській галереї мистецтв новий технічно справний легковий автомобіль Ford Tourneo Connect L2 або еквівалент, не раніше 2019 року випуску.

Об'ємом двигуна автівки має бути не менше 1499 куб.см, об'єм паливного баку – не менше 52 літрів, кількість місць у авто, включаючи водія, – не менше 5.

Гарантія на авто повинна бути не менше ніж 36 місяці з дати його отримання.

Також основними вимогами до авто є: електронна система стабілізації руху, двохзонний клімат-контроль, бортовий комп'ютер, електропідігрів лобового скла, форсунок омивачів та дзеркал заднього виду, круїз-контроль з обмеженням швидкості.

Крім цього, автівка має бути обладнана системою Start-Stop та системою розпізнавання дорожніх знаків, у неї має бути підігрів сидіння водія та переднього пасажира, радіо/МР3-магнітола з управлінням на кермі, USB, Bluetooth.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Велет Авто" зареєстроване з 2003 року у Львові, займається торгівлею автомобілями та легковими автотранспортними засобами. Власниками фірми є львів'янка Ольга Марущак та мешканка Сокільників Галина Боровець. Розмір статутного капіталу підприємства становить 618 500 грн.

Нагадаємо, у січні Львівська національна галерея мистецтв оголосила новий тендер на охорону своїх відділень у 2020 році та зменшила вартість закупівлі на 1 млн грн.

Директором Львівської галереї мистецтв є Тарас Возняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.