Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

басейн у школі

П'ятниця, 13 березня 2020, 12:50

У школах Львова з басейнами введуть нові посади

басейн у школі

У таких школах працюватимуть оператори з обслуговування басейнів та інструктори з фізкультури.

Сьогодні, 13 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив рішення про введення посад до штатних розписів закладів загальної середньої
освіти Львова.

Зокрема, до штату шкіл Львова, у яких відновили роботу басейнів, введуть посади медичних сестер, операторів з обслуговування плавальних басейнів та інструкторів з фізкультури.

Як йдеться у рішенні виконкому, нові посади вводяться "з метою забезпечення належного рівня безпеки учнів під час проведення уроків плавання у закладах загальної середньої освіти Львова та технічного обслуговування приміщень басейнів".

Фінансуватимуться нові посади за рахунок видатків, передбачених на галузь освіти з бюджету Львова.

Також міський голова Львова Андрій Садовий доручив розробити рішення про проведення тендеру щодо визначення організації, яка б займалася обслуговуванням усіх басейнів у школах міста.

Наразі відділи освіти Галицького та Франківського, Шевченківського та Залізничного, Сихівського та Личаківського районів управління освіти департаменту гуманітарної політики мають забезпечити затвердження нових штатних із відповідними змінами.

Зазначимо, у жовтні 2019 року львівський Андрій Садовий заявив, що у місті повинні збудувати 6 нових басейнів у різних мікрорайонах. Також міськрада погодила ділянки для будівництва нових бесейнів у 2020 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.