Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

portal.lviv.ua

Четвер, 29 листопада 2012, 17:42

Прокуратура перевіряє законність проведення ремонтних робіт на об’єктах, розташованих в охоронній зоні ЮНЕСКО Львова

Прокуратура Львова, управління охорони історичного середовища Львівської міськради та Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області скерували доручення щодо проведення перевірок фактів порушень пам’яткоохоронного законодавства під час проведення ремонтних робіт у приватній квартирі на вул. Вірменській та ремонтних робіт на вул. Лесі Українки у Львові.

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

З’ясовується чи відповідає дійсності озвучена інформація щодо самовільних будівельних робіт у приватній квартирі на вул. Вірменській, в результаті яких начебто руйнується будинок-пам’ятка архітектури.

Перевіряється також дотримання вимог законодавства під час ремонту вул. Лесі Українки, внаслідок якого, за твердженням ЗМІ, знищена ще одна пам’ятка – давні оборонні мури.

За результатами цих перевірок прокуратура Львова вирішуватиме питання щодо вжиття заходів прокурорського реагування, про що буде сповіщено додатково, – зазначено у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.