Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Москаленко

Вівторок, 17 березня 2020, 17:00

Москаленко опікуватиметься стратегією розвитку Львова-2025

Андрій Москаленко

У Львові створили робочу групу для підготовки стратегії розвитку міста Львів – 2025.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №80 від 12 березня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для підготовки пропозицій до стратегії розвитку міста Львів – 2025.

"З метою підготовки пропозицій до стратегії розвитку міста Львів – 2025 утворити робочу групу для підготовки пропозицій до стратегії розвитку міста Львів – 2025" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив заступника міського голови з питань розвитку Андрпія Москаленка, а його заступником – заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

У склад робочої групи також входитимуть: секретар ради Анатолій Забарило, заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна, в.о. директора департаменту містобудування Сергій Коровайник, директор комунальної установи Інституту міста Олександр Кобзарев, заступник міського голови з питань безпеки міста Сергій Бабак, бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, начальниця відділу "Прес-служба" управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту "Адміністрація міського голови" Христина Процак.

Робоча група має до 31 грудня розробити пропозиції до стратегії розвитку міста Львів – 2025 та інформувати міського голову Львова про результати роботи.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року у місті створили робочу групу для підготовки заявки від Львова на право приймати зимові Олімпійські ігри у 2030 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.