Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

www.minjust.gov.ua

Четвер, 29 листопада 2012, 17:47

Університет ім. Івана Франка отримав право на відкриття курсів з підготовки арбітражних керуючих

Львівський національний університет імені Івана Франка отримав дозвіл в Міністерстві юстиції на відкриття курсів з підготовки арбітражних керуючих.

Про це повідомила прес-служба Міністерства юстиції України.

Львівський університет став 24 навчальним закладом в Україні, який отримав право готувати спеціалістів для здійснення діяльності арбітражного керуючого: розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора.

Право готувати фахівців за спеціальністю арбітражний керуючий мають 23 навчальні заклади. Серед них: Міжнародний інститут бізнесу у Києві, Міжрегіональна Академія управління персоналом (м. Київ), Кримський інститут економіки та господарського права (м. Сімферополь), Дніпропетровський університет імені Альфреда Нобеля (м. Дніпропетровськ), Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника (м. Івано-Франківськ).

Для організації курсів з підготовки арбітражних керуючих до Міністерства юстиції може звернутися будь-який вищий навчальний заклад третього або четвертого рівнів акредитації, що здійснює підготовку за напрямами: «Право», «Економіка та підприємництво», «Менеджмент і адміністрування» або «Державне управління».

Підготовчі курси для отримання спеціальності арбітражний керуючий може пройти будь-яка фізична особа з повною вищою юридичною або повною вищою економічною освітою та стажем роботи за спеціальністю не менше трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.