Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ярослав Юрчишин

vybory.pravda.com.ua

Четвер, 19 березня 2020, 12:08

Львівський нардеп Юрчишин звинуватив у своїй самоізоляції шановних виборців

Ярослав Юрчишин

Ярослав Юрчишин вирішив самоізолюватися через контакти з хворим на коронавірус нардепом Сергієм Шаховим.

Про це народний депутат з Львівщини від фракції "Голос" Ярослав Юрчишин написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я був в ефірах з паном Сергієм Шаховим 12 та 13 березня. Після того, як Сергій безвідповідально з'їздив закордон та ще більш безвідповідально ходив на ефіри. Ну, але колег не обирають, обираєте їх ви, шановні виборці. Після отримання інформації про діагноз пана Сергія, я одразу ж перейшов у режим добровільної самоізоляції" – написав Ярослав Юрчишин.

Нардеп пояснив, що, відповідно до рекомендацій ВООЗ, МОЗ, дотримуватиметься самоізоляції до 23 березня, час, за який вірус може проявитися.

"Не хвилюйтеся, симптомів немає, почуваюся добре. Головне в час епідемії поводитися відповідально" – додав Ярослав Юрчишин.

 

Нагадаємо, вчора у народного депутата члена депутатської групи "Довіра" Сергія Шахова виявили коронавірус. Нардеп розповів, що востаннє він був у Верховній Раді 6 березня.

Станом на сьогодні на ранок у Львівській інфекційній лікарні перебуває 26 хворих з підозрою на коронавірус, а в Україні зафіксували 16 випадків зараження коронавірусом та дві смерті.

Додамо, уродженець Львова Ярослав Юрчишин пройшов у парламент у складі партії "Голос2 (був на 7 місці у списку партії). Юрчишин – лектор Української академії лідерства та екс-голова правління антикорупційної організації Transparency International Ukraine. У 2018 році він витратив 1,6 млн грн на нову квартиру у Києві.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.