Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аптека

Четвер, 19 березня 2020, 09:40

В Україні виявили 16 випадків зараження коронавірусом

аптека

Станом на сьогодні на ранок в Україні зафіксували 16 випадків зараження коронавірусом та дві смерті.

Про це повідомляє Центр громадського здоров’я на своїй сторінці у Facebook.

Станом на вечір, 18 березня, в Україні зареєстровано 16 випадків зараження коронавірусом, а двоє людей померли. 

"За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано 16 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1) області та м. Київ (2)" – йдеться у повідомлені. 

Лише за 18 березня отримали 51 пацієнта та 103 контактні особи. Загалом лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила більше 640 зразків. 

Нагадаємо, станом на ранок 18 березня, в Україні зафіксували 14 випадків зараження коронавірусом та дві смерті. 13 березня через коронавірус померла людина – 71-річна жінка з Житомирської області. 

Станом на ранок, 18 березня, у Львові 24 людини госпіталізували з підозрою на коронавірус. У Львові ввели заборону на проведення масових заходів. Від 16 березня у місті закривають усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. У Львові ЦНАПи на час карантину працюватимуть в онлайн-режимі. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.