Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

П'ятниця, 13 березня 2020, 15:57

В Україні через коронавірус померла людина

швидка допомога

Померла 71-річна жінка з Житомирської області.

Про це повідомляє РБК-Україна.

В Україні зафіксована перша смерть через коронавірус – померла 71-річна жінка з Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19.

"МОЗ України зазначає, померла жінка знаходилася в групі ризику. Згідно зі світовою тенденцією, старше покоління людей найбільш вразливе до інфікування коронавірусом COVID-19 з летальними наслідками", – наголосили у Міністерстві охорони здоров'я України.

За даними МОЗ, у жінки був важкий стан, вона пізно звернулася до лікарів і її підключили до апарату вентиляції легенів.

Жінка повернулася з Польщі, гостювала у родичів у Львові, а потім повернулася додому в Радомишль.

Нагадаємо, в РНБО заявили, що Україна закриє кордон для іноземців через 48 годин в зв'язку зі спалахом коронавирусу в світі. Станом на сьогодні в Україні виявили три випадки захворювання на коронавірус.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. Також міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення з 12 березня до 3 квітня призупинити навчання у школах і дитячих садочках Львова. Таке ж рішення прийняла й Львівська ОДА.

Львівська опера до квітня скасувала усі вистави через коронавірус, також у Львові призупинили роботу всіх кінотеатрів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.