Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад

П'ятниця, 13 березня 2020, 09:50

В Україні виявили нові випадки захворювання на корорнавірус

медичний заклад

Два нових випадки захворювання на коронавірусну інфекцію зафіксували у мешканців Чернівців та Житомирщини.

Про це повіодомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

В Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції – у жінки пенсійного віку з Житомирської області та чоловіка з Чернівецької області, дружина якого повернулася з Італії протягом останніх 14 днів.

Зазначається, що пацієнтів ізолювали, їм надається симптоматичне лікування, відбувається робота з контактами. Таким чином в Україні вже 3 підтверджені випадки захворювання на коронавірус.

Раніше в Україні зафіксували 1 випадок коронавірусу COVID-19 – у чоловіка в Чернівцях, наразі його стан задовільний.

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. Також міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення з 12 березня до 3 квітня призупинити навчання у школах і дитячих садочках Львова. Таке ж рішення прийняла й Львівська ОДА.

На час карантину в УГКЦ дозволили не цілувати ікони і слухати служби з дом, а МОЗ напривили на Львівщину тест-системи для перевірки на коронавірус.

Також у області визначили сім медичних закладів, які прийматимуть пацієнтів з коронавірусом у разі переповнення Львівської інфекційної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.