На Львівщині оголосили карантин через коронавірус

четвер, 12 березня 2020 р. о 10:16
На Львівщині оголосили карантин через коронавірус
медичний заклад

З 12 березня до 3 квітня у Львівській області ввели карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора ввечері, 11 березня, обласна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила запровадити у області з 12 березня до 3 квітря карантин для запобігання поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-2019 на території Львівської області.

Відтак, у цей час заборонено:

- відвідування закладів освіти її здобувачами;

- проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;

- спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів.

Нагадаємо, 3 березня в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. Через це у Львові створили штаб для боротьби з коронавірусом, запустили спеціальний чат-бот й рекомендують відтермінувати спортивно-масові заходи.

Також з 12 березня до 3 квітня в Україні вводять карантин в навчальних закладах та обмежують проведення масових заходів. У Львові також ввели карантин.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024