Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 4 березня 2020, 10:29

У Львові створили штаб для боротьби з коронавірусом

Львів

Оперативний штаб займатиметься врегулюванням ситуації з коронавірусом у місті.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

У місті створили оперативний штаб, до складу якого увійдуть представники з усіх сфер діяльності міста. Очолить штаб заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

"У Львові починає працювати Штаб оперативного реагування та прийняття рішень щодо ситуації з захворюванням на коронавірус. Очолить його моя заступниця Галина Слічна, також до складу увійдуть медики, фармацевти, ті люди, які допоможуть оперативно і швидко робити всі необхідні кроки, щоб не дати вірусу шансу на поширення" – заявив Андрій Садовий.

 

Нагадаємо, у Львові виділять 7 млн грн на боротьбу з коронавірусом, а раніше, Андрій Садовий заявив, що у області нема жодної тест-системи, яка б визначила наявність у людини коронавірусу.

Також у Львові для боротьби із коронавірусом у публічних місцях встановлять антисептики для рук.

Додамо, вчора в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. Хворих мешканців Львівщини з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих з підозрою на коронавірус.

Також через пункти пропуску на Львівщині в Україну не пропускають людей з підвищеною температурою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.