Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лікарня

П'ятниця, 28 лютого 2020, 12:50

У Львові виділять 7 мільйонів на боротьбу з коронавірусом

лікарня

Гроші виділять з резервного фонду міста на проведення протиепідеміологічних заходів реагування щодо поширення коронавірусу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 28 лютого, Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив зміни до міського бюджету Львова на 2020 рік. Змінами передбачено виділити з резервного фонду міста 7 млн грн на проведення протиепідеміологічних заходів реагування щодо поширення випадків гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом.
 
"Серед змін до бюджету, які пропонуємо, це виділити нашому управлінню охорони здоров’я 7 млн грн для надання субвенції обласному бюджету на проведення протиепідеміологічних заходів реагування щодо поширення випадків гострої респіраторної хвороби спричиненої коронавірусом, за рахунок зменшення резервного фонду міського бюджету на 2020 рік" –доповів директор департаменту фінансової політики Львівської міськради Олег Іщук.
 
Раніше, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у області нема жодної тест-системи, яка б визначила наявність у людини коронавірусу.

Нагадаємо, у Львові для боротьби із коронавірусом у публічних місцях встановлять антисептики для рук.

Хворих з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих.

Крім цього, у Львівській ОДА вирішили скерувати до 25 млн грн на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом та рекомендували відмінити усі масові заходи у області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.