Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 10 березня 2020, 10:57

У Львові запустили чат-бот про коронавірус

Львів

У соцмережах запрацював львівський чат-бот, який надає інформацію про коронавірус.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Lvivcityhelper bot у Telegram та Facebook відтепер вміщує окремий розділ про коронавірус та дає відповіді на найпопулярніші запитання мешканців, пов’язані з ним. 

Чат-бот охоплює 2 категорії: Важливе про вірус та Готовність Львова. Перша розповідає про те, що таке коронавірус, як він передається, хто в групі ризику. Друга – чи готовий Львів до можливого поширення захворювання на територію міста, де можна отримати більше інформації.

"Lvivcityhelper bot дає можливість мешканцям отримати швидку відповідь на поширені запитання. Оскільки коронавірус – головна тема кількох останніх тижнів, то зрозуміло, що вона актуальна й важлива та потребує створення окремого розділу в міському чат-боті", – розповіла керівниця управління ІТ Львівської міськради Олена Гунько.

Нагадаємо, 3 березня в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. Через це у Львові створили штаб для боротьби з коронавірусом, а в Україні заборонять проведення всіх масових заходів.

Також на Львівщині вирішили скерувати до 25 млн грн на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом та рекомендували відмінити усі масові заходи у області.

25 лютого стало відомо, що хворих з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих з підозрою на коронавірус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.