Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад

Четвер, 5 березня 2020, 14:30

В Україні через коронавірус заборонять проведення всіх масових заходів

медичний заклад

Також планують призупинити навчання у школах.

Про це повідомляє Українська правда.

Як заявив сьогодні на брифінгу у Нових Санжарах заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, у зв’язку з поширенням коронавірусу Україна буде вимушена запровадити епідеміологічні заходи: на певний час заборонити масові заходи й закрити навальні заклади.

"Найближчим часом ми, на жаль, будемо вимушені вводити обмежувальні протиепідеміологічні заходи. Ми будемо забороняти проведення масових заходів, конференцій, спортивних заходів та закриватимемо тимчасово школи на обмежувальні протиепідеміологічні заходи", – заявив Віктор Ляшко.

Зазначимо, 3 березня в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях.

Через це у Львові створили штаб для боротьби з коронавірусом, а ще наприкінці лютого Садовий заявив, що у області нема жодної тест-системи, яка б визначила наявність у людини коронавірусу.

На Львівщині вирішили скерувати до 25 млн грн на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом та рекомендували відмінити усі масові заходи у області.

25 лютого стало відомо, що хворих з підозрою на коронавірус утримуватимуть в санаторії "Немирів", а у Львівській інфекційній лікарні готові прийняти 300 хворих з підозрою на коронавірус.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.