Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Сихові

Середа, 11 березня 2020, 14:16

В Україні вводять карантин через коронавірус

школа на Сихові

З 12 березня до 3 квітня в Україні вводять карантин в навчальних закладах та обмежують проведення масових заходів.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Сьогодні, 11 березня, на своєму засіданні уряд прийняв рішення ввести в України карантин в навчальних закладах, строком на три тижні, а також обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб.

Однак такі обмеження не стосуються заходів державної необхідності, а проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій без глядачів.

Також уряд виділить 100 млн грн на першочергову закупівлю засобів індивідуального захисту для поточних потреб міністерств, відомств та служб, а також для поповнення держрезерву.

"Одночасно, задля виконання цього рішення до 1 червня заборонити експорт товарів протиепідеміологічного призначення, щоб гарантувати забезпечення необхідними засобами захисту населення" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 3 березня в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. Через це у Львові створили штаб для боротьби з коронавірусом, запустили спеціальний чат-бот й рекомендують відтермінувати спортивно-масові заходи, а в Україні заборонять проведення всіх масових заходів.

Раніше стало відомо про те, що з 12 березня у Києві закриють всі школи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.