Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа

Середа, 11 березня 2020, 12:40

Через коронавірус у Києві закриють всі школи

школа

У столиці до кінця березня вводять обмеження на проведення масових заходів та закриють школи.

Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 12 березня у Києві через коронавірус вводиться карантин, через що у місті заборонять проведення масових заходів та закриють школи.

Кличко зазначив, що в Києві не зареєстровано жодного випадку захворювання на коронавірус, а обмеження діятимуть до кінця березня. При цьому, громадський транспорт буде працювати в звичайному режимі.

"Щоб упередити можливе розповсюдження захворювання на коронавірус, влада столиці затвердила план протиепідемічних заходів та обмежень. Хоча в Києві поки не зареєстровано жодного випадку захворювання на коронавірус, ми вирішили не чекати і убезпечити мешканців міста. Превентивні заходи в Києві запроваджуємо з 12 березня", – пояснив Віталій Кличко.

Нагадаємо, 3 березня в Україні зафіксували перший випадок коронавірусу. Хворого виявили у Чернівцях. Через це у Львові створили штаб для боротьби з коронавірусом, запустили спеціальний чат-бот й рекомендують відтермінувати спортивно-масові заходи, а в Україні заборонять проведення всіх масових заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.