Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

П'ятниця, 20 березня 2020, 10:30

Міськрада Львова уклала тимчасові угоди про перевезення пасажирів з АТП №1

львівські маршрутки

З 21 березня й до проведення конкурсу перевізник АТП №1 обслуговуватиме два автобусних маршрутів.  

Сьогодні, 20 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про укладення з 21 березня цього року тимчасові договори про перевезення пасажирів з Львівським комунальним автотранспортним підприємством №1 на строк 3 місяці або до початку конкурсу для перевізників. 

Відтак, з 21 березня комунальне АТП №1 обслуговуватиме такі автобусні маршрути: № 36А та 57.

Крім цього, виконком зобов'язав управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради провести конкурс з визначення автомобільного перевізника на цих двох міських автобусних маршрутах й за результатами проведеного конкурсу укласти договори з переможцями.

Нагадаємо, новий маршрут №57 з вересня 2019 року обслуговує ЛК АТП № 1. У міськраді планували запустити цей маршрут ще у червні минулого року, тоді ж влада Львова передала його на баланс ЛК АТП № 1.

Додамо, раніше у Львові затвердили концепцію покращення паркування та руху громадського транспорту, у якій пропонують обгородити автобусні смуги руху, підвищити вартість паркування та облаштувати майданчики "паркуйся і їдь".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.