Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

П'ятниця, 20 березня 2020, 13:45

На Львівщині перевіряють 44 підозри на коронавірус

швидка допомога

З них 32 пацієнтів перебувають у інфекційній лікарні, решту на домашньому карантині.

Про це під час брифінгу повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько.

За його словами, станом на сьогодні у Львівській області зафіксували 44 випадки з підозрою на коронавірус, усі пацієнти поступили у Львівську інфекційну лікарню.

"З них 32 особи перебувають на лікуванні у інфекційній лікарні. Їх стан близький до середньої важкості. Решта пацієнтів є або на домашньому карантині у зв'язку з легкістю стану, або є спростований діагноз коронавірус і прийшли негативні аналізи. В нас є чотири пацієнти по яких прийшли негативні результати і це всі аналізи, які ми отримали. Інших результатів ні позитивних, ні негативних у нас на сьогоднішній день немає" – розповів Андрій Васько.

Крім цього, він наголосив, що Лабораторний центр у Києві завантажений, тому є черга на провдення аналізів. Також він зазначив, специфічного лікування коронавірусу немає, тому незалежно від результату тесту кожен пацієнт отримає необхідну медичну допомогу з моменту поступлення у приймальне відділення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.