Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

продукти харчування

Понеділок, 23 березня 2020, 10:50

Мережа АТБ значно підняла ціни на товари

продукти харчування

Мережа магазинів АТБ підняла ціни на продукти харчування та товари першої необхідності.

Про це повідомляє Retailers.

Мережа магазинів АТБ розпочала підвищувати ціни на продукти і товари першої необхідності. Як заявили у компанії, така ситуація пов'язана зі стрімким зростанням закупівельних цін від постачальників не тільки для торгової мережі, а й для всіх операторів українського ринку роздрібної торгівлі.

За даними мережі, продукти "борщового набору" (картопля, капуста, цибуля, морква) подорожчали на 35-128%, цукор – на 8%, макаронні вироби – на 9,5%, пшенична крупа – на 11%, гречка – на 51 %, борошно – 5%, яйця – 6%.

У компанії наголосили, що підвищувати ціни постачальники почали після ажіотажного попиту на товари, що почався після оголошення карантину.

"Підняття вартості товарів постачальники пояснюють значним зростанням витрат виробництва, пов'язаних з прийнятими карантинними заходами. А саме – заборонами і обмеженнями на перебування великої кількості працівників в одному приміщенні, транспортними проблемами", – повідомляє АТБ-маркет.

Додамо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.