Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

Патрульна поліція

Понеділок, 23 березня 2020, 12:35

У Львові на Пасічній два п'яні водії збили світлофор і дорожні знаки

ДТП

Один з них втік з місця ДТП, однак його авто знайшли припарковане біля під'їзду.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Сьогодні вночі у Львові на вулиці Пасічній двічі за ніч нетверезі водії наїжджали на острівці безпеки.

"Близько 1-ї години патрульні отримали виклик про ДТП на перехресті Пасічна-Личаківська. Там автомобіль Audi в'їхав в острівок безпеки збивши на своєму шляху світлофор і знаки. Автомобілем керував 22-річний львів'янин. На щастя, ні він, ні пасажир не постраждали. У водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння і пристрій драге показав результат 3,02 проміле" – йдеться у повідомленні.

Другий випадок трапився на перетині вулиць Пасічна-Медової Печери о 3-й годині. Автомобіль Chevrolet Aveo теж в'їхав в острівок безпеки, зніс знаки і загубивши на місці пригоди номерні знаки та дзеркало і поїхав геть.

"Патрульні 1 батальйону швидко встановили винуватця. Автомобіль з ознаками ДТП стояв біля під'їзду.42-річний львів'янин приїхавши додому одразу ліг спати, тож дружині довелося будити чоловіка. Втікач був у стані сильного алкогольного сп'яніння і від перевірки відмовився. На нього склали три протоколи" – повідомили у Патрульній поліції.

Нагадаємо, у Львові протягом лютого патрульні оштрафували понад 100 п'яних водіїв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.