Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Середа, 25 березня 2020, 13:46

Козицький ощасливив Червоноград виробничою базою автомобільного транспорту

Львівська ОДА

Львівська ОДА дозволила новоствореній фірмі збудувати біля Червонограда виробничу базу автомобільного транспорту.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького від 24 березня 2020 року.

Згідно з розпорядженням Максим Козицький зобов'язав надати в оренду земельну ділянку у селі Острів, що неподалік міста Червоноград, площею 4,3196 га для розміщення виробничої бази автомобільного транспорту. Дозвіл отримали троє громадян Танчин Ігор Іванович, Танчин Володимир Іванович та Танчин Петро Іванович.

"Затвердити Танчину І.І., Танчину П.І., Танчину В.І. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі  площею 4,3196 га, розташованої за межами населеного пункту на території Острівської сільської ради Сокальського району Львівської області, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (для розміщення виробничої бази)" – йдеться у розпорядженні.

Відповідно до рішення ЛОДА надала земельну ділянку в оренду терміном на 10 років. Як вказано у публічній кадастровій карті України земельна ділянка знаходиться у державній вланості і призначена для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства для розміщення виробничої бази.

Поруч із цією ділянкою розсташоване велике підприємство, одне з найбільших експортерів меблів в Україні ТОВ "ВМВ Холдінг", яке займається, власне, виробництвом меблів. Також неподалік знаходиться Червоноградський деревообробний комбінат та ВП Шахта "Червоноградська" ДП "Львіввугілля".

За даними порталу YouСontrol Танчин І.І., Танчин П.І. та Танчину В.І. лише 8 місяців тому створили ТзОВ "БРАЙТ ХІТ", яке займається виробництвом виробів з деревини, виготовленням виробів з корка, соломки та рослинних матеріалів для плетіння. Крім цього, фірма також надає технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів, а також займається оптовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами.

Фірму зареєстрували у місті Червонограді на вул. Сокальській, 12. Її статутний капітал становить 90 тисяч гривень. Також відомо, що Танчин Володимир та Танчин Ігор є мешканцями міста Червоноград, а Танчин Петро проживає у селі Волиця Жовківського району.

Крім цього, Танчин Ігор є власником приватного підприємства "Оазис ТІІ", яке понад 12 років займається роздрібною торгівлею напоями та тютюном в спеціалізованих магазинах і технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів.

Нагадаємо, вчора Максим Козицький розпорядився продати землю біля села Залужжя Яворівського району для будівництва бази відпочинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.