Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Павло Бакунець

ФБ Бакунця

Середа, 25 березня 2020, 15:03

Садофіл Бакунець втік від коронавірусу на дачу добрих самаритян

Павло Бакунець

Нардеп з Львівщини Павло Буканець здав аналізи на коронавірус та самоізолювався.

Про це повідомив народний депутат з Львівщини Павло Бакунець на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У ЗМІ дізнався, що в мого колеги діагностували коронавірус (йдеться про Сергія Шахова – ред.). Ми з ним востаннє бачилися 6 березня, але тим не менш – я здав необхідні аналізи, чекаю на результат. На найближчі дні з дружиною самоізольовуюємося в будинку наших знайомих, подалі від населених пунктів", – наголосив Павло Бакунець.

Зазначимо, 19 березня Ярослав Юрчишин вирішив самоізолюватися через контакти з хворим на коронавірус нардепом Сергієм Шаховим. Також у депутата фракції "Опозиційна платформа – За життя" Олександра Лукашева діагностували коронавірус.

Додамо, Павло Бакунець переміг у 122 виборчому окрузі Львівщини й пройшов до Верховної Ради, він балотувався від Самопомочі. На місцевих виборах у 2016 році Бакунець, який балотувався від партії "Об'єднання "Самопоміч", вперше був обраний мером Яворова. До цього він працював секретарем ради Яворівської міської ради, а з грудня 2015 року виконував обов'язки мера через раптову смерть міського голови Степана Венгерака.

У березні 2016 року Апеляційний суд підтвердив вину Павла Бакунця у корупції та зобов'язав його сплатити 1700 грн штрафу.

У ВРУ Бакунець входить до депутатської групи Довіра".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.