Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Любомира Мандзій

Фб Любомири Мандзій

Середа, 25 березня 2020, 15:05

Мандзій призначили т.в.о. міністра освіти України

Любомира Мандзій

Екс-директорку департаменту освіти Львівської ОДА Любомиру Мандзій призначили т.в.о. міністра освіти України.

Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти і науки України.

Сьгоодні, 25 березня, Кабінет Міністрів України прийняв рішення покласти тимчасове виконання обов'язків міністра освіти і науки України на Любомиру Мандзій.

"У зв'язку з пандемією коронавірусу та всеукраїнським карантином перед Міністерством стоїть безліч нагальних викликів та проблем. І найважливіше – ми не маємо часу на повільні рішення: нам потрібно реагувати тут і зараз, вирішити питання закінчення навчального року, проведення вступної кампанії та багато іншого", – відзначила Мандзій. 

Зазначимо, у вересні 2019 року уряд призначив Любомиру Мандзій заступницею міністра освіти і науки України. Вона до цього, з 9 вересня, очолювала управління якості освіти у Львівській області, а у травні 2019 року перемогла у конкурсі на посаду начальника управління Державної служби якості освіти у Львівській області, здобувши 8,4 бала.

Поки тривала спеціальна перевірка, чиновниця очолювала департамент освіти Львівської ОДА. Любомира Мандзій працювала на цій посаді з серпня 2016 року.

Додамо, 30 серпня 2019 року Верховна Рада обрала прем'єр-міністра та затвердила новий склад уряду. Міністром освіти обрали Ганну Новосад, яка 4 березня пішла у відставку. А вже 10 березня уряд призначив виконувачем обов'язків голови Міносвіти Юрія Полюховича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.