Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

sivertime.com.ua

П'ятниця, 30 листопада 2012, 13:00

Мешканці приватних будинків Львова повинні укладати угоди на вивезення сміття

Перевізники побутових відходів повинні забезпечити укладання договорів про надання послуг вивезення побутових відходів з власниками житлових будинків садибного типу та земельних ділянок Львова.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Вони також повинні забезпечити встановлення індивідуальних контейнерів на території будинковолодінь і надавати якісні та вчасні послуги, відповідно до умов договору.

Окрім того, перевізники мають проводити нарахування плати за вивезення сміття за встановленими виконкомом нормами побутових відходів та забезпечити проведення розрахунків з захоронення побутових відходів відповідно до укладених договорів з виконавцем послуг з розміщення та захоронення відходів.

Цей договір є обов’язковим відповідно до ЗУ «Про відходи».

«За відмову укладення договору власник приватного будинку несе адміністративну відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 1360 тис. грн., відповідно до статті 152 КУ про адміністративні правопорушення», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.