Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Середа, 28 грудня 2022, 14:57

У Львові за 420 тисяч придбають систему підземного збору сміття

львівське сміття

"Львівспецкомунтранс" замовив систему підземного збору ТПВ за 420 тисяч гривень у фірми з Дніпра.

ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс" провело тендер у системі ProZorro на придбання системи підземного збору ТПВ, яку переможець тендеру має поставити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартував 19 грудня, участь у ньому взяла лише одна компанія – ТОВ "Діасон", що зголосила поставити комунальному підприємству систему підземного збору ТПВ за встановлену вартість у 420 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має поставити "Львівспецкомунтрансу" систему підземного збору ТПВ за такими критеріями:

- система підземного збору твердих побутових відходів (платформа гідравлічна підіймальна) на 4-ри контейнери об’ємом 1,1 м³;

- привід – гідравлічний;

- оцинкована рама;

- сміттєприймачі – нержавіюча сталь (сатин), маятникова система;

- верхня кришка під тротуарну бруківку;

- гідроциліндри – 2 штуки;

- апарелі – 3 штуки;

- гратчаста огорожа з трьох сторін платформи;

- двигун – 4 кВт;

- напруга – 380 В.

Гарантія товару має становити 24 місяці, а учасник повинен підтвердити наявність у нього сервісного центру у Львові для виконання гарантійного ремонту.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Діасон" зареєстроване з 2011 року у Дніпрі, займається виробництвом підіймального та вантажно-розвантажувального устатковання. Компанія належить дніпрянці Валентині Волобуєвій.

Нагадаємо, керівником "Львівспецкомунтрансу" є Тарас Стефанишин. У грудні 2017 року суд закрив справу проти нього за розтрату коштів цього комунального підприємства через закінчення строків накладення адміністративного стягнення. Його звинувачували у порушенні вимог закону про держзакупівлі, у результаті яких з бюджету Львова було розтрачено 51,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.