Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ростислав Кісіль

Четвер, 26 березня 2020, 19:48

Meest привіз у Львів першу партію експрес-тестів на Covid-19

Ростислав Кісіль

До Львова приїхала перша партія експрес-тестів на Covid-19, які міжнародна група компаній Meest придбала для боротьби з коронавірусом у Львівській області.

Сьогодні до Львова приїхала перша партія експрес-тестів на Covid-19, які міжнародна група компаній Meest придбала в межах виділеної неї суми на боротьбу з коронавірусом у Львівській області.

Про це повідомляє прес-служба Meest.

Тести передали у Львівську Міську лікарню швидкої допомоги.

"Одним з найважливіших першочергових кроків запобігання поширення вірусу є його вчасне виявлення. Тому тестування хворих та медичних працівників, які з ними контактують щодня, є необхідним у нинішній ситуації. Ми усвідомлюємо відповідальність перед усіма українцями у цей непростий час та радіємо, що маємо змогу їм допомагати. Будемо продовжувати це робити й надалі. Наразі нашим пріоритетом є здоров'я та безпека українців. Впевнений, разом ми переможемо", – заявив президент глобальної міжнародно-логістичної групи Meest Ростислав Кісіль.

Нагадаємо, що міжнародна група компаній Meest скерувала 20 мільйонів гривень на придбання матеріалів та обладнання для запобігання коронавірусу у Львівській області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.