Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус у Львові

МОЗ

Субота, 28 березня 2020, 17:42

Кількість офіційно зареєстрованих хворих на COVID-19 зросла до 5 на Львівщині

коронавірус у Львові

Станом на 28 березня у Львівській області кількість хворих на COVID-19 зросла з трьох до п'яти, лабораторно підтверджено два нових випадки.

Про це повідомило Міністерство охорони здоров'я України. 

COVID-19 підтверджено у чоловіка, 50-ти років та хлопця, 16-ти років. У обох чоловіків був контакт з особою, у якої нещодавно підтвердився коронавірус. Пацієнти перебувають на самоізоляції. 

Нагадаємо, oj станом на сьогодні Львівська ОДА не публікує повну статистику кількості хворих, які здали аналіз на виявлення COVID-19, а лише результати вже зроблених тестів. Натомість вона ствреджує, що на Львівщині з підозрою на коронавірус є 103 особи. Також голова Львівської ОДА Максим Козицький обіцяє розпочати "масове тестування" з середини наступного тижня. 

За даними МОЗ, станом на 128 березня в Україні 311 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 8 летальних, 5 пацієнтів одужало (4 дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 93 нові випадки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.