Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Вівторок, 31 березня 2020, 10:45

Вночі біля Стрия ледь не згоріли 4 будівлі

пожежа

У селі Ланівка зайнялася господарська будівля, вогонь знищив дах та 2 тонни сіна на горищі, та ледь не перекинувся на сусідні будівлі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Сьогодні, 31 березня, о 03:55 годині рятувальникам повідомили про пожежу в с. Ланівка Стрийського району. Пожежа виникла в цегляній господарській будівлі, критій шифером, розміром 8×10 м та в дерев’яному піднавісі розміром 10×2 м.

На момент прибуття рятувальників до місця виклику, вогонь швидко поширився горючими конструкціями даху та охопив його повністю. Поблизу будівлі, що палала, знаходились ще 4 будівлі, то ж існувала загроза перекидання вогню.

Повінстю погасили вогонь о 06:04 годині. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах будівлі та піднавіс. Також вогонь знищив 2 т сіна, що знаходились на горищі будівлі. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців вдалось запобігти перекиданню пожежі на поруч розташовані 4 будівлі та врятувати їх від знищення вогнем.

До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

На пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.