Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

водій-втікач

Патрульна поліція

Вівторок, 31 березня 2020, 12:15

Вночі на Пасічній п'яний водій втікав від патрульних і вилетів на кільце

водій-втікач

На перехрестя вулиць Зелена - Пасічна з круговим рухом, чоловік не впоравшись із керуванням, наїхав на перешкоду та зупинився на кільці. 

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Вчора, близько 22:00 години, на вулиці Джорджа Вашингтона, водій автомобіля Opel Vectra порушив правила дорожнього руху. Екіпаж патрульних 1 батальйону зупинив його. Поліцейські підійшли до автомобіля. Водій різко зачинився у своєму автомобілі та поїхав з місця зупинки.

"Патрульні розпочали переслідування цього транспортного засобу. За допомогою проблискових маячків синього та червоного кольору та звукової сигналізації вони подали сигнал про зупинку. Водій проігнорував вимогу, не зупиняючись, продовжував рух з наміром втекти" – йдеться у повідомленні.

Під час виїзду на перехрестя вулиць Зелена - Пасічна з круговим рухом, чоловік не впоравшись із керуванням, наїхав на перешкоду та зупинився на кільці. На щастя, ніхто не постраждав. Своєї поведінки чоловік не зміг пояснити. Однак, патрульні все зрозуміли, адже помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік захотів пройти перевірку у медичному закладі. Лікар надав висновок, про те, що керманич в стані алкогольного сп’яніння.

На 39-річного львів’янина, патрульні склали ряд адміністративних матеріалів. Матеріали скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.