Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

АЗС

Вівторок, 31 березня 2020, 13:49

У АМКУ вважають, що АЗС недостатньо знизили ціни на пальне

АЗС

У Антимонопольному комітеті заявили, що ціни на бензин можна знизити ще на 3-5 гривень за літр.

Про це повідомляє прес-служба Антимонопольного комітету України.

За результатами аналізів цін АЗС на бензин та паливо, Антимонопольний комітет встановив, що триває зниження цін на АЗС, однак вони все ще корелюється зі змінами факторів, що впливають їх формування.

Зокрема, у АМКУ вважають, що для марки бензину А-95 виправданим може бути зниження ще на 3-5 грн. Саме тому сьогодні мають відбутися зустрічі АМКУ із керівниками мереж АЗС, які працюють під брендами WOG, OKKO, Ukrnafta, Socar, UPG.

"АМКУ переконаний, що заплановані зустрічі із керівниками мереж АЗС дозволять здійснити наступний крок в наближенні роздрібних цін на високооктанові бензини та дизельне паливо до рівня, який відображав би справжню дієву конкуренцію на цьому ринку", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у січні у Антимонопольному комітеті заявляли, що незадоволені зниженням цін на бензин та готують нові перевірки.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.