Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

продукти харчування

Середа, 1 квітня 2020, 11:40

Мережа АТБ знизить ціни на овочі і фрукти

продукти харчування

Мережа магазинів АТБ знизить від 2 до 8% ціни на деякі продукти харчування та товари першої необхідності.

Про це повідомляє Укрінформ.

Мережа магазинів АТБ вирішила знизити торговельні націнки на окремі категорії товарів і зняти обмеження на кількість товарів, які відпускаються в одні руки.

"В умовах економічної кризи і загальнонаціонального карантину, а також у зв'язку зі стрімким підвищенням відпускних цін з боку постачальників на продукти харчування і товари першої необхідності компанія "АТБ-Маркет" з 1 квітня знижує торговельну націнку на певні категорії продуктів харчування", – повідомляє АТБ-маркет.

Зокрема, буде знижена націнка на крупи, макаронні вироби, сіль, цукор, борошно, бакалію на 2-3% та на 4-8% – націнка на овочі і фрукти.

"На сьогодні компанія "АТБ-Маркет" зняла всі обмеження щодо придбання товарів в одні руки для відвідувачів магазинів торгової мережі АТБ в усіх регіонах України. Проте вона залишає за собою право ввести локальні обмеження на продаж тієї чи іншої групи товарів за фактом появи на нього ажіотажного попиту", – йдеться у повідомленні.

У компанії наголосили, що на складах знаходиться достатньо товарів, щоб забезпечити безперебійне постачання магазинів у разі підвищення попиту.

Нагадаємо, ще минулого тижня Антимонопольний комітет зафіксував у деяких регіонах підвищення цін на гречку та овочі до 60%. Також мережа магазинів АТБ заявила, що підвищує ціни на соціальні категорії продуктів харчування та товари першої необхідності у зв'язку із зростанням закупівельних цін від постачальників.

Вчора Львівська ОДА скерувала звернення до Антимонопольного комітету для початку розслідування щодо підвищення цін на продукти у Львові та області.

Додамо, в Україні дозволили працювати продуктовим ринкам під час карантину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.