Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

екстренна медична допомога

Четвер, 2 квітня 2020, 13:00

Працівникам швидкої допомоги втричі збільшать оклад

екстренна медична допомога

Фельдшери та водії швидкої допомоги включені до переліку медичних спеціальностей, яким буде збільшено оклади втричі.

Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів України.

Медичні працівники швидкої допомоги включені до переліку медичних спеціальностей, яким буде збільшено окладів втричі. За словами Міністра охорони здоров’я України Максима Степанова, фельдшери та водії швидкої, так само, як і лікарі, отримають відповідні надбавки. 

"У списку спеціальностей є зокрема і всі посади "екстренки" – в пункті про лікарів інших спеціальностей, що зайняті лікуванням лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Однак виникло непорозуміння – мені надійшло чимало повідомлень, нібито ані фельдшерів, ані водіїв швидкої там немає, бо ж не прописано окремо. Ця інформація не відповідає дійсності. Весь цей перелік є, але щоб уникнути непорозумінь, до наказу внесуть коригування та пропишуть це окремо. Інформація з‘явиться протягом дня на сайті МОЗ. Там будуть перераховані абсолютно всі категорії, окремо" – пояснив Максим Степанов.

Нагадаємо, Львівська міськрада виплатить додатково по 10 000 грн усім лікарям та медсестрам, які працюватимуть з пацієнтами, хворими на Cоvіd-19.

Додамо, лікарям, які задіяні в наданні допомоги пацієнтам з підозрою на коронавірус, додатково виплатять кошти в розмірі одного посадового окладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.