Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медики

Понеділок, 30 березня 2020, 12:25

У Львові медиками, які контактуватимуть із хворими на коронавірус, виплатять надбавку до зарплати

медики

Львівська міськрада виплатить додатково по 10 000 грн усім лікарям та медсестрам, які працюватимуть з пацієнтами, хворими на Cоvіd-19.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні підписую розпорядження, яке перерозподіляє фінансування зарплат в органах влади: виплачуємо додатково по 10 000 грн усім лікарям та медсестрам, які будуть працювати з пацієнтами хворими на Cоvіd-19. Доплату робимо незалежно від того чи то лікарня міського підпорядкування чи обласного. Головні лікарні повинні подати списки" – написав Андрій Садовий.

Також він повідомив, що також збільшать преміювання працівникам комунальних служб, які забезпечують життєдіяльність міста в умовах карантину (штаб, двірники, працівники служби ритуальних послуг, водії громадського транспорту, соціальні працівники, які зараз носять продукти старшим людям, аварійні служби), натомість для всіх інших працівників премії скасують.

"Багато службовців вже перебувають у відпустках за свій рахунок, або ж працюють з дому. Своїм розпорядженням також відмовляюсь від будь-яких преміювань на весь час каранину" – додав Андрій Садовий.

Раніше Андрій Садовий заявляв, що планує на час карантину зменшити зарплати чиновникам мерії, які працюють дистанційно.

Нагадаємо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Станом на 30 березня у Львівській області кількість хворих на Covid-2019 зросла до шести. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.