Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Максим Козицький

Понеділок, 23 березня 2020, 21:28

На Львівщині вводять режим надзвичайної ситуації з 24 березня

Максим Козицький

Сьогодні комісія ТЕБ і НС Львівської ОДА визначила ситуацію, що склалася в області у зв'язку з поширенням епідемії, як надзвичайну ситуацію.

Про це повідомив голови Львівської ОДА Максим Козицький в соцмережах. 

Надзвичайну ситуацію вводять з 00:01 24 березня. Усі органи переводять у режим роботи в умовах надзвичайної ситуації. Також сформують перелік підприємств, що забезпечуватимуть життєдіяльність області.

Керівником робіт із ліквідації наслідків епідемії призначили заступника голови Львівської ОДА Івана Собка. Йому доручили визначити склад та структуру штабу, що напрацює план заходів із ліквідації наслідків епідемії.

"Попри введення надзвичайної ситуації, ми мусимо пам'ятати, що забезпечення людей засобами для існування на нашій відповідальності. Поки в країні не впроваджено надзвичайний стан, ми мусимо підтримувати економічну діяльність в регіоні" – написав Козицький.  

Нагадаємо, станом на сьогодні на Львівщині перевіряють 104 підозри на коронавірус, а 22 березня у області було зафіксовано другий випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.