Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Понеділок, 23 березня 2020, 13:57

На Львівщині перевіряють 104 підозри на коронавірус

медичний заклад у Львові

З них 61 пацієнт перебуває у інфекційній лікарні, інші є на домашньому карантині.

Про це під час брифінгу повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько.

Станом на сьогодні у області є 104 пацієнти з підозрою на коронавірус.

"В цих пацієнтів проведені забори аналізів і відправленні до Центру громадського здоров'я МОЗ України для проведення діагностики. На сьогоднішній момент в інфекційній лікарні перебуває 61 пацієнт на стаціонарному лікуванні. Стан більшості пацієнтів є середньої важкості або легкий, одна пацієнтка в нас є з важким станом. Їй проводиться інтенсивна терапія в реанімації", – наголосив Андрій Васько.

За його словами, сьогодні-завтра з гуманітарної допомоги область очікує отримання тест-систем для визначення коронавірусу, які мають спрямувати у Львівський центру громадського здоров'я МОЗ.

"В нас у Львові ми зможемо робити аналіз, достатньо швидкий, протягом одного дня ми будемо мати результати цих тестів, якщо їх можна буде повністю запустити в роботу", – пояснив Андрій Васько.

Нагадаємо, вчора, 22 березня, на Львівщині зафіксовано другий випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.