Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

П'ятниця, 27 березня 2020, 13:03

Садовий оптимізує працівників міськради і зменшить їм зарплатню

Андрій Садовий

Андрій Садовий планує на час карантину зменшити зарплати чиновникам мерії, які працюють дистанційно.

Про це сьогодні, 27 беорезня, під час виконавчого комітету Львівської міськради заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Буде оптимізована чисельність працівників міської ради. Ми будемо зменшувати виплати, бо ці люди, які зараз працюють на віддаленому доступі, які не є присутні в мерії, будуть мати меншу оплату. Ми повинні розуміти, що часто для них це є єдине джерело доходів, але ми ці доходи будемо зменшувати, бо така ситуація в країні", – наголосив Андрій Садовий.

Також Садовий запропонував оптимізувати кількість працівників та видатки мерії.

"Об'єкти, які не стратегічні, ми їх не будемо робити. Хоча, якщо брати ремонти доріг, то ту ж вулицю Шевченка ми мусимо робити, а також інші дороги" – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, у березні своїм розпорядженням Андрій Садовий збільшив чисельність працівників Львівської міськради до 1810 осіб.

З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації, а 26 березня у області зафіксували третій випадок коронавірусної хвороби COVID-19.

Також раніше Андрій Садовий заявив, що у Львові можуть обмежити в'їзд та виїзд з міста.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. Також Андрій Садовий заявив, що у Львові можуть обмежити в'їзд та виїзд з міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.