Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Вівторок, 7 квітня 2020, 10:29

На Сокальщині згоріла літня кухня та частина будинку

пожежа

Пожежа виникла в селі Двірці, вогнеборцям вдалося врятувати від загорання шість поруч розсташованих будівель.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 6 квітня, о 15:02 годині рятувальникам повідомили про пожежу в с. Двірці Сокальського району. Пожежа виникла в металевому піднавісі, критому металевим листом, розміром 5×10 м.

Через пізнє повідомлення про пожежу, на момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вогонь вже повністю охопив піднавіс, та перекинувся на поруч розташовані будівлі. Повінстю погасили пожежу о 16:53 годині.

Внаслідок пожежі вогонь знищив піднавіс; дах та перекриття на площі 12 кв.м. в цегляній літній кухні, 2 куб.м. дров, речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м.; також знищив дах та перекриття на площі 72 кв.м., речі домашнього вжитку на площі 72 кв.м. в сусідній цегляній господарській будівлі.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців вдалось припинити поширення вогню на поруч розташовані будівлі, та врятувати від пожежі 6 будівель. До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

На пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.