Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 7 квітня 2020, 10:46

У Львові подружжя організувало підпільний бордель

Львів

Поліція викрила подружжя львів'ян, яке створило мережу салонів з надання інтимних послуг.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, 29-річний львів’янин та його дружина, старша за нього на рік, організували у Львові роботу так званих "салонів", де клієнти отримували платні сексуальні послуги.

Чоловік здійснював "підбір" дівчат для роботи у салонах та винаймав приміщення, куди приходили відвідувачі, а його дружина займалась адмініструванням – залучала клієнтів, а також погоджувала розмір та приймала оплату "послуг".

Робота "салонів" рекламувалась у мережі Інтернет, а дівчата, яких зловмисники залучали до "обслуговування" клієнтів, забезпечувались тимчасовим житлом. Під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили речові докази протиправної діяльності подружжя.

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 303 КК України (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.