Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 7 квітня 2020, 11:45

На Львівщині поліція оштрафувала 40 людей за прогулянки без масок

Львів

Від початку карантину поліція оштрафувала 31 особу за пікніки у парках, а на одного мешканця Львівщини відкрили кримінальну справу.

Про це сьогодні під час брифінгу у Львівській ОДА повідомив заступник керівника Національної поліції Львівщини Дмитро Міхалець.

За його словами, для забезпечення правопорядку та перевірки дотримання громадянами Львівщини правил карантину, на день залучують майже 1600 поліцеських, які проводять рейди у парках, лісопарках та на вулицях. Від початку карантну оштрафували вже 280 мешканців області.

"31 протокол складено на осіб, які проводили пікніки в парках, близько 40 протоколів складено на людей, які гуляли без масок. Частина протоколів складена на підприємців, які допускали продаж продуктів без масок, антисептиків та накривання продуктів плівкою. І є ще частина перевізнків, які допускають правопорушення. Також є зареєстрований кримінал, де людина не реагувала на зауваження працівників поліції, відповідно людину затримали і доставили у відділок поліції" – пояснив Дмитро Міхалець.

Він зазначив, що всі протокли вже направлені на рогляд суду, а частина з них вже отримали рішення та накладання штрафів. Розгляд решти протоколів передбачено на кінець квітня.

Також він додав, що цього тижня поліцейські проводитимуть профілактичну та роз'яснювальну роботу з громаданями Львівщини та попереджатимуть про те, що на Великдень також діятимуть строгі правила карантину. 

Нагадаємо, вчора у Львові через порушення правил карантину закрили два продуктові ринки.

Додамо, за минулі вихідні поліція оштрафувала 128 мешканців Львівщини за порушення правил карантину. 1 квітня на Львівщині оштрафували двох заробітчан, які недотрималися самоізоляції. Також поліція оштрафувала керівників двох львівських ринків за порушення карантину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.