Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ТЕЦ-1 у Львові

Вівторок, 7 квітня 2020, 14:31

У Львові призупиняють опалювальний сезон

ТЕЦ-1 у Львові

Натомість подачу опалення до лікарень і поліклінік продовжать.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Від завтра, 8 квітня, подачу опалення до будинків у місті буде призупинено. Натомість подача опалення здійснюватиметься до закладів охорони здоров’я, а відключать тепло лише на підставі листів-звернень.

"Зараз спостерігаємо суттєве підвищення температури зовнішнього повітря. Тому, з метою економії коштів для мешканців, та енергоресурсів для тепловиків, від завтра подачу опалення до будинків буде призупинено. Проте, ми будемо моніторити прогноз погоди, і при пониженні температури, теплопостачання буде відновлено", – наголосила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Нагадаємо, з 2 квітня, офіційно завершився опалювальний сезон для закладів освіти – до міських шкіл і садочків.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.