Наталія Тимчій закликала громадськість активніше допомагати нужденним у Львові

вівторок, 7 квітня 2020 р. о 15:40
Наталія Тимчій закликала громадськість активніше допомагати нужденним у Львові
Фб Наталії Тимчій
Тимчій Наталія

Очільниця "Батьківщини" Львова Наталія Тимчій звернулася до громадських діячів, політиків, благодійників із закликом об’єднатися задля спільної допомоги нужденним.

"Ми отримали багато дзвінків від небайдужих мешканців, соціально відповідальних підприємців, які зголосилися допомогти людям у скрутний час. Наші активісти почали складати списки нужденних та формувати продуктові набори. Зараз на нашу гарячу лінію щодня телефонують з проханням про допомогу. Це голови ОСББ, мешканці. Ми маємо вже понад 150 адрес і цей список постійно зростає. За отриманими адресами доставлено вже понад 100 продуктових наборів. Це не акція одного дня. Ми будемо допомагати потребуючим, доки не завершиться карантин. Закликаємо усіх небайдужих долучатися до нас", – розповіла Наталія Тимчій.

З перших днів карантину активісти "Батьківщини" Львова майже щодня відвідували медичні заклади, щоб передати медикам та пацієнтам засоби індивідуального захисту та продукти.

Так, першій підстанції комунальної Львівської станції швидкої медичної допомоги були передані захисні костюми та окуляри, респіратори, маски, а також питна вода.

Перед цим активісти уже кілька разів передавали обласній інфекційній лікарні засоби захисту, зокрема фільтрувальні маски "Бук-3 FFP3", 15 захисних костюмів, засоби гігієни а також фрукти, печиво та питну воду для пацієнтів.

Активісти також долучилися до допомоги людям поважного віку. Зокрема, була організована закупівля і доставка медикаментів і продуктів для людей, які звернулись по допомогу.

Ще одним напрямком діяльності активістів стала допомога родинам, у яких люди через карантин втратили роботу і залишилися без засобів до існування.

Нагадаємо, 14 березня активісти ВО "Батьківщина" на чолі з Наталією Тимчій провели інформаційну акцію з профілактики коронавірусу.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024