Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Тимчій

Фб Наталії Тимчій

Субота, 14 березня 2020, 15:57

Наталія Тимчій вивела Батьківщину на боротьбу з коронавірусом у Львові

Наталія Тимчій

Сьогодні у Львові активісти ВО "Батьківщина" на чолі з Наталією Тимчій провели інформаційну акцію з профілактики коронавірусу. 

Активісти партійної організації ВО "Батьківщина" Львова та міської ГО "Батьківщина Молода" провели у центрі міста акцію з інформування мешканців щодо загрози поширення коронавірусую.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської партійної організації ВО "Батьківщина".

Учасники акції роздавали львів'янам інформаційні бюлетені з порадами, як поводитись і убезпечувати себе під час епідемії, а також захисні маски.

"Зараз важливо не панікувати і дотримуватися правил особистої гігієни а також уникати місць масових скупчень людей. Ми продовжуватимемо нашу інформаційну кампанію і надалі розповідатимемо містянам, як вберегти себе і свої родини", – зазначила очільниця "Батьківщини" Львова Наталія Тимчій.

Нагадаємо, в Україні через коронавірус померла людина. В РНБО заявили, що Україна закриє кордон для іноземців через 48 годин в зв'язку зі спалахом коронавирусу в світі. Станом на сьогодні в Україні виявили три випадки захворювання на коронавірус.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. Також міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення з 12 березня до 3 квітня призупинити навчання у школах і дитячих садочках Львова. Таке ж рішення прийняла й Львівська ОДА.

Львівська опера до квітня скасувала усі вистави через коронавірус, також у Львові призупинили роботу всіх кінотеатрів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.