Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Четвер, 9 квітня 2020, 09:47

У Щирці горів житловий будинок

пожежа

Пожежа виникла на другому поверсі двоповерхового трьохквартирного житлового будинку.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Вчора, 8 квітня, о 11:55 годині рятвальникам повідомили про пожежу в селі Щирець на вул. Гайдамацька, Пустомитівського району. Пожежа виникла на другому поверсі двоповерхового трьохквартирного житлового будинку.
 
На момент прибуття рятувальників до місця виклику вогонь охопив будівлю. Вогнеборці не гаючи часу приступили до ліквідації займання. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах індивідуального захисту органів дихання та зору.
 
Пожежу повністю погасили о 13:20 годині в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. В квартирі №2 вогнем знищено дах на площі 50 кв.м та речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м; в квартирі №1 вогнем знищено дерев’яна перегородка на площі 14 кв.м та пошкоджено дах на площі 26 кв.м і в квартирі №3 пошкоджено дах на площі 20 кв.м.
 
 
Завдяки злагодженим діям вогнеборців вдалося врятувати будівлю від повного знищення вогнем. До ліквідації займання залучалось 11 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.
 
Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причини та обставини події встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.