Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Четвер, 9 квітня 2020, 12:15

Козицький дозволив розбудову гірськолижного комплексу "Захар Беркут"

Максим Козицький

Максим Козицький дозволив розбудувати гірськолижний комплекс "Захар Беркут" у селі Волосянка.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького від 8 квітня 2020 року.

Згідно з розпорядженням Максим Козицький дозволив ТОВ "Гірськолижний комплекс "Волосянка" збудувати біля села Славське об'єкти фізичної культури і спорту для обслуговування канатно-крісельної дороги.

"Надати ТОВ "ГК "Волосянка" дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 1,0165 га, що розташована за межами населеного пункту на території Славської селищної ради Сколівського району Львівської області, для будівництва та обслуговування об'єктів фізичної культури і спорту (для обслуговування канатно-крісельної дороги)" – йдеться у розпорядженні.

За даними порталу YouControl ТОВ "Гірськолижний комплекс "Волосянка" засноване більше 6 років тому у селі Волосянка Сколівського району на вул. Богдана Хмельницького, 1. Основний вид діяльності підприєства діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування, а статний фонд фірми становить 29 092 790,00 грн.

Кінцевим бенефіціарним власником копмлексу є львів'янин Орест Шийко, а засновником є ТзОВ "Захар Беркут", яке також належить Оресту Шийко. Також він володіє ТзОВ "Стрийбудкераміка".

Зазначимо за адресою село Волосянка на вул. Богдана Хмельницького, 1 розташований гірськолижний курорт та готель "Захар Беркут", який має у своєму розпорядженні 5 підйомників. Крім цього, тут розташована найдовша в Україні пасажирська канатна дорога, її довжина становить 2710 метрів.

Нагадаємо, 25 березня цього року Максим Козицький розпорядився продати землю біля села Залужжя Яворівського району для будівництва бази відпочинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.