Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Парубій

Четвер, 9 квітня 2020, 12:40

Парубій хоче голосної відставки клоуна Зеленського

Андрій Парубій

Генпрокуратура відкрила п'ять справ проти Петра Порошенка за призначення суддів Верховного Суду.

Про це повідомив народний депутат з Львівщини від Європейської Солідарності Андрій Парубій на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора генеральний прокурор Ірина Венедіктова внесла відомості до ЄРДР щодо можливих неправомірних дій п'ятого президента України Петра Порошенка та інших осіб при призначенні суддів Верховного суду у 2017 і 2019 роках

Загалом Венедіктова відкрила п'ять справ на Порошенка.

"Саме для цього Зеленський її і призначав. "Двійочниця", яка з тріском провалилася на конкурсі до Верховного Суду України, була призначена в ДБР, де сфабрикувала підозру щодо призначення суддями Верховного Суду тих, які з честю пройшли конкурс. А коли генеральний прокурор Рябошапка відмовився підписувати цей абсурд, її призначили генеральним прокурором. І вона зареєструвала своє ж подання" – заявив Андрій Парубій.

За його словами, це продовження політичних репресій і спроба узурпувати владу.

"Розпочинати політичні переслідування в час, коли країна перебуває у глибокій економічній та епідеміологічній кризі, – вершина цинізму. А нас не залякати і не зламати. Клоуни не бувають страшними, вони бувають лише смішними або жалюгідними. Але, на жаль, можуть натворити великої біди. Зеленський має піти" – додав Парубій.

Зазначимо, 17 березня Верховна Рада призначила на посаду генерального прокурора України в.о. голови Державного бюро розслідувань Ірину Венедіктову.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.