Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Четвер, 9 квітня 2020, 15:38

Садовий замовив у Фами піаристичне дослідження про коронавірус за 160 тисяч

Андрій Садовий

Інститут міста замовив у Фами за 160 тис грн дослідження щодо ставлення львів'ян до пандемії Covid-19.  

Комунальна установа Інститут міста провела закупівлю у системі ProZorro на послуги з проведення ринкових досліджень, які переможець тендеру має доставити до 24 квітня 2020 року. 

Аукціон стартував 6 квітня, участь у ньому взяв лише один учасник – ТзОВ "Консалтингова компанія "Фама", яка запропонувала провести дослідження за 160 000 грн, початкову вартість закупівлі. Компанію й визнали переможцем торгів та уклали з нею договір.

Як йдеться у закупівлі, КУ Інститут міста замовив послуги з проведення соціологічних досліджень, які мають здійснюватися дистанційно, –"Дослідження громадської думки львів'ян щодо пандемії, спричиненої Covid-19".

Дослідження фінансуватиметься з бюджету Львова.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Консалтингова компанія "Фама" зареєстрована з жовтня 2017 року у Львові, займається дослідженням кон'юнктури ринку та виявленням громадської думки. Керівником та кінцевим власником фірми є львів'янка Мар’яна Малачівська-Данчак. Розмір статутного капіталу компанії складає 10 000 грн.

Мар’яна Малачівська-Данчак з 2013 року зареєстрована як фізична особа-підприємець з питань дослідження кон'юнктури ринку, з 2015 року їй належить ТзОВ "Соціологічна агенція "Фама", яка займається тією ж діяльністю. Малачівська-Данчак колись працювала в Інституті міста, членом наглядової ради якого є Андрій Садовий. 

Вона також є керівником та однією із засновників (спільно з львів'янами Дмитром Стельмащуком та Нестором Данчаком) ГО "Інститут сприяння соціальних перетворень". 

Додамо, Дмитро Стельмащук був до 2014 року керівником ГО "Самопоміч" ,яку ліквідували того ж року, а також одним із засновників цієї громадської організації спільно із міським головою Львова Андрієм Садовим.

З 2010 року КУ Інститут міста очолює Олександр Кобзарев. До цього він був HR-директором компанії "Ваш Сад" (Одеса) та директором ПП "Pucelik Consulting Group" (Одеса).

Нагадаємо, наприкінці березня заступник голови Львівської ОДА, керівник комісії із ліквідації надзвичайної ситуації Іван Собко заявляв, що Львівська міськрада проігнорувала його прохання щодо створення єдиного офіційного каналу з інформування мешканців області про коронавірус та її чиновники самостійно коментують ситуації їз захворюванням, не посилаючись на дані Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.