Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lv.dsns.gov.ua

Четвер, 9 квітня 2020, 17:40

За добу рятувальники погасили 75 пожеж сухостою на Львівщині

пожежа

Загалом внаслідок цих пожеж вогонь знищив понад 35 гектарів рослинності.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

За минулу добу у Львівській області зареєстровано 75 пожеж сухої трави. Загалом внаслідок цих пожеж вогонь знищив понад 35 гектарів рослинності.

Так, 8 квітня о 15:37 годині рятувальникам повідомили про пожежу в селі Підбуж Дрогобицького району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 100 000 кв.м. О 17:21 пожежу було локалізовано та о 18:53 повністю ліквідовано. До ліквідації займання залучалось 3 одиниці спецтехніки та 11 чоловік особового складу.

Крім того, полум’я з трави перекинулося на споруди. Так, зокрема 8 квітня о 17:59 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Чуква Самбірського району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 5000 кв.м . Пошкоджено два металеві вагончики, розміром 2×3 м. Вогнеборцям вдалося врятувати від вогню будівлю розташовану поруч. Пожежу локалізовано о 19:15 і повністю ліквідовано о 20:26.

Нагадаємо, 6 квітня, на об'їзній Львова палії сухостою підпалили 40 га: вогонь поширився на ліс та промзону, а 2 квітня на Львівщині рятувальники погасили пожежу сухостою загальною площею понад 5 га.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.