Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

П'ятниця, 10 квітня 2020, 09:05

За добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 21 – до 82

коронавірус

Станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 82 осіб та три смерті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 08.00 год у Львові та Львівщині підтверджено 82 випадки інфікування коронавірусом, з них три випадки смертельні. Натомість станом на ранок 8 квітня у області було 29 випадків зараження.

За словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 643 особи, госпіталізовані – 215, на амбулаторному лікуванні – 428 осіб, виписані – 130 осіб.

Зараз у лікарні перебуває 85 осіб, з них в реанімації – 10 осіб, на апаратні ШВЛ – 2 особи. Коронавірусну інфекцію не виявили у 395 осіб, виявили – у 61 особи, дві людини померли. Троє пацієнтів одужали.

Нагадаємо, станом на ранок 9 квітня у області зафіксували коронавірус у 61 особи та третю смерть від коронавірусу.

8 квітня у  області зафіксували другу смерть від коронавірусу. Помер 50-річний чоловік у якого лише 7 квітня підтвердили зараження. А 4 квітня у області помер чоловік, віком 69 років, у якого теж виявили COVID-19. 

Натомість станом на ранок 8 квітня у області було 29 випадків зараження.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.