Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Середа, 8 квітня 2020, 20:00

На Львівщині зафіксували другу смерть від коронавірусу

коронавірус

Станом на 19:00 год у області зафіксували коронавірус у 47 осіб та дві смерті.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко, сьогодні у області зафіксували другу смерть пацієнта з COVID-19. Помер 50-річний чоловік у якого лише 7 квітня підтвердили зараження цим вірусом.

Чоловіка доставили у Клінічну лікарню Львівської залізниці у важкому стані з шлунково-кишковою кровотечею, дихальною недостатністю. За попередніми даними міського управління охорони здоров'я, загиблий не був львів'янином.

Також з 8:00 до 18:30 год сьогодні з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулося 24 особи з Львова, Золочівського, Пустомитівського, Жовківського районів.

Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні – 85 осіб. На самоізоляції – 326 осіб. За увесь час виписано – 115 пацієнтів.

Стан більшості хворих – середньої важкості. У 9-ти пацієнтів стан важкий, а 2 пацієнтів – на апараті ШВЛ.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID-19 звернулося 526 людей.

Нагадаємо, 4 квітня у Львівській області помер чоловік віком 69 років, у якого зафіксували коронавірусну інфекцію.

Кабінет Міністрів ще минулого тижня прийняв постанову, згідно із якою з 6 квітня в Україні заборонили ходити вулицями без паспорта та групою більше, ніж двоє, заборонили відвідувати парки і ходити у магазини без маски, а людям на самоізоляції та пенсіонерам дозволили виходити у магазини на відстань до двох кілометрів від дому.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.