Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Лесі Українки, 23

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 квітня 2020, 13:35

Садовий дозволив голові новоствореного ОСББ перетворити пам'ятку архітектури на готель

вул. Лесі Українки, 23

В історичній частині Львова на вул. Лесі Українки, 23 у будинок облаштують під апартаменти.

Сьогодні, 10 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реставрацію громадянці Дякович М. М. житлових та нежитлових приміщень у будинку № 23 (пам’ятка архітектури ХІХ ст., охоронний № 305) на вул. Лесі Українки у м. Львові з пристосуванням під апартаменти.

У міській раді встановили, що після реставрації висота будівлі не повинна перевищувати 13,85 м. Зараз за цією адресою знаходиться 3-поверховий будинок, однак згідно з візуалізації після реставрацїі тут буде 3 поверхи та дах з мансардними вікнами.

 

 

Зазначимо, будівля, яка підлягає реставрації, на вул. Лесі Українки, 23розташована у центральній частині міста у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови, у межах історичного ареалу міста на території зони ЮНЕСКО і є пам’яткою архітектури місцевого значення.

За даними порталу YouControl Дякович Мирослава Михайлівна є керівником ОСББ "Лесі Українки 23", яке зареєстроване лише 2 місяці тому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.